Stadig snot, en dejlig dåb og en smule dårlig samvittighed

Det er hvad vores weekend har budt på.

Stadig snot, ja min næse OG øjne løber om kamp, og jeg prøver fortvivlet at blive frisk til imorgen, ikke kun til job, men især til de samtaler jeg skal have imorgen eftermiddag. Planen er at se hvordan natten går. hvordan jeg har det imorgen tidlig. for evt må jeg vente med at melde mig rask til hen af eftermiddagen, så har jeg da et lille døgns tid mere til at blive frisk, men ihh hvor jeg hader at skulle spekulere sådan i det. kan man ikke bare være frisk og passe sit job. æv altså

Idag har dog været en dejlig dag. dels fordi Tante Sanne har føsdag, så kæmpe tillykke til hende, og dels fordi Elias blev døbt i Strøbykirke. Tak for dejlig mad og selskab og tillykke med dåben til den lille fyr.

og så til den dårlige samvittighed.. Pga sygdom hele weekenden har den stået på al for meget tv og alt for lidt hygge med mor herhjemme. Ved godt at sådan er det bare engang imellem, men derfor nager den dårlige samvittighed alligevel lidt når Sofia har været mere sammen med “små Einsteins” end sin mor. altså i vågen tilstand. dog må jeg trøste mig med at det trods alt er OK tv for børn at se. Nu gælder det om at blive frisk, har nemlig lovet at vi skal i svømmeren i næste uge, tirsdag eller torsdag. Vi skal ud og prøve den svømmehal de har i ringsted. har nu læst om Lousie og Filippas ture dertil, og der skulle være et stort varmtvandsbassin, som vi klart må prøve af.

Men for at bløde lidt op for den dårlige samvittighed og få lidt samvær med Sofia har vi nu været inde og læse godnatbøger, altså det gør vi hver dag, men nu er dagen sluttet på en god måde.

Jeg har nu set at man kan sætte kode på indlæg og billeder, så det ikke skulle være besværligt, så det kommer der nok på et tidspunkt. Ikke så meget på det skrevne, men mest på billederne. Når jeg får det i luften skal i bare lige skrive at i gerne vil se med, så får i kodeordet 🙂 altså jer som jeg kender. for må indrømme at jeg godt vil vide hvem det er som lure med derude. i alt fald på billederne.

 

Sofia igang med at prøve alt det nye tøj

Sofia igang med at prøve alt det nye tøj

 

På vej ud og lege med far

På vej ud og lege med far

 

Den nye gynge er god

Den nye gynge er god

 

Havehyggeleg

Havehyggeleg

Hjælper med maden

Hjælper med maden

I kirke til dåb

I kirke til dåb

 

Ballondans

Ballondans

 

Tak for en dejlig fest

Tak for en dejlig fest