Forår, sol, søndag, gymnastik og samvær med familie og venner….

…Hvad kan man ønske mere. jeg kan ikke komme på det, ikke nu i alt fald.

Fredag gik jeg hjem fra job med en lille øv fornemmelse i maven. vi har rotter på skolen, temaugen er aflyst, festen fredag er aflyst og pt ved jeg overhoved ikke hvad ugen byder på. i mit hoved er jeg så småt gået på påskeferie, jeg havde glædet mig til en uge i kreativitetens og samværets tegn, en uge hvor jeg kunne lære mine elever rigtig godt at kende, men ak sådan ville rotterne det ikke. Rottefængeren kommer først mandag kl 9, så derefter ved jeg forhåbentlig meget mere. Fredag aften bød på generalforsamling med fagforeningen her i Køge skønt hygge og lækker mad, tja generalforsamlingen (altså selve årsagen til at vi var sammen, er vel som sådanne nogle nu er lidt lang og med lidt for mange kommentarer som et eller andet sted kunne være ligegyldige) , men vi kom igennem og fik endelig den skønne mad, jeg nåede desværre ikke hjem til X-Faktor finalen… eller jo jeg nåede afgørelsen, men ikke showet, men sådan kan det gå.

Lørdagen bød på fødselsdag hos Katrine med famillie hygge. Sofia og jeg GIK til Køge, det var nemlig lige mit i luren at vi skulle være der, så jeg spændte kondiskoene på og gik de 5,5 km ind til fødselsdagsfesten, skøn tur i solskin.

Aftenen blev brugt i sofaen med film og popcorn.

Idag har vi haft familien til kaffe, bedster, moster, onkler og bonusbedster, hyggeligt var det i hø’j grad og kl 15 nul dut gik turen mod herfølgehallenern hvor Sofia + Mor skulle til gym-opvisning. Sofia var bare SÅ god og stak kun af en enkelt gang… vi fik også set Katrine danse super flot dans med sit gymnastik hold. Jeg tror ikke Sofia skal på samme hold næste år. hun har haft en masse sjove timer jeg ikke ville have været foruden, men syntes gerne der må komme lidt mere udvikling næste år. men der er et hold som hedder 3-5 år så måske er det det hun skal på, det er jo først til efteråret hun skal starte. Ellers overvejer jeg musikskolen, evt noget rytmik, for tvivler på at hun syntes det er sjovt at sidde og synge en hel time uden at der sker noget aktivt også. men ser om ikke vi får et blad eller noget i løbet af sommeren med hvad man kan gå til. Efter gymnastikken kom Sisse, Maia, Rasmus og Elias med hjem til kage og grillmad, mums, Claus kiggede også over. og i skrivende stund er Familien Lynge lige kørt. Mikael og Claus rydder op i køkkenet og Sofia pjasker rundt i et dejligt skumbad.

Vi nåede iøvrigt lige frisøren igår. Hun er blevet rettet fint til i nakken og babyfilterhåret er nu helt væk. lige da vi kom hjem syntes jeg msåke det var lidt kort, men det er bare SÅ dejligt at kunne rede hende hår uden kamp og det ser meget sundere og tykkere ud nu.

Imorgen skal vi så igen ud i hverdagen, Sofia skal i vuggestue og jeg skal på job, tiden vil så vise hvor længe. Har lovet den lille dame at når jeg henter hende skal vi op og kigge på forårs sko, er lidt træt af de stor vinterstøvler og det er hun vist også. Desuden skal vi alle 3 et smut i Silvan for der er der LEGEHUSET på tilbud, rød træhus med lille veranda 🙂 øj det er fint. kan mærke at jeg bare glæder mig SÅ meget til vi kan komme i haven og hygge og tilbringe mange lange aftner derude her til sommer, en sommer uden eksamener, poolfjernelse og bryllupsstress. en sommer bare med FERIE. hele 4 uger til mig og Sofia.

Vandet er ved at blive koldt så Sofia vil gerne op. billder fra weekendens begivenheder kommer på senere