Søndags træt

Sofia ser Små einsteing og hjælper rumskibet med at affyre

Sofia ser Små einsteing og hjælper rumskibet med at affyre

Så lakker endnu en weekend mod ende, en weekend fyldt med gode oplevelser. vi fik set x-faktor i fredags. og jeg er som mange andre absolut ikke enig med Balchman’s beslutning om at sende Seest hjem, men når det så er sagt så er jeg ikke i tvivl om at han nok skal komme videre uden x-faktor, at vi nok skal høre mere til han, hvilket jeg vil glæde mig til. At A.S. bare burde være sendt hjem efter aller første show er stadig min holdning, får lidt sammen forhold til dem, som jeg fik med vokaloka sidste år. Jow der er show i dem, men de kan jo for filan ikke synge andet end til en omgang singstar…. Meeeen jeg er jo nok foran skærmen på fredag igen, kan jo alligevel godt li showet, også den del hvor man bander og svovler over dommerenes beslutning… lidt om foldboldkampe er for andre. Nå men nok om x-faktor.

Igår var vi til hele 3 fødsesdage… først Mathildes 3 år og Matthias 14 års, mums med lækker kager og hygge. ved 17.30 tiden kørte vi hjem af og skiftede til vores coktail dress (tøjkrisen blev læst) og kørte til 30 års føsdag hos Tanja, nøj de kan virkelig forstå at holde fester, der manglede bare ikke noget, så en super aften i festens tegn, Sofia hyggede og sov hos mormor, og kom hjem her til middag idag. stadig lidt småskvattet, hun fik feber natten mellem fredag og lørdag, dog har hun ikke været ked og det væsker ret meget fra hendes øre, men det betyder jo bare at det har sin virkning. idag er hun ikke helt feber fri desværre.

I fredags kom Sofia med en lille reminder om at man skal passe på sproget, normalt er vores sprog herhjemme jo ikke voldsomt bræget af bande ord eller lignende, men fredag aften står Mikael og roder med noget der ikke lige vil virker og siger “åhhh for pokker” men Sofia høre bare “åhh” og siger så “åhh for fanden” . Ups, fy mor og far, så vi blev lige huske på at snakke ordentligt.