Hjemme-hygge-krea-dag

Dagens kreationer af filt mad, som efter aftensmaden blev nydt til teselskab på prinsessens værelse

Dagens kreationer af filt mad, som efter aftensmaden blev nydt til teselskab på prinsessens værelse

Sofia har været været hjemme idag. Hun havde meget hævede mandler igår, og småfeber, så vi havde en hjemme dag, men stop hos farmor til morgen. det er så bare en virus, og hun er klar til vugger imorgen. Så vi har mest hygget rundt herhjemme. Set alt for meget tv, lavet perleplader, tegnet, farvet og lavet en masse filt mad. Humørte og vejret har ikke været til at gå ud… eller jo det var det op af eftermiddagen, måske. men humøret var ikke helt hos prinsesse tusindben.

Imorgen starter hverdagen så for alvor. og imorgen er det så også tid til tjek hos ørelægen om drænene sidder ordentligt, det ene ved vi i alt fald virker, nøj der kommer snask ud af det, mums.

Og så er det jo i følge kalenderen forår… forår som i lysegrøn, solskin, Erantis, lange gåture i skoven, udeleg og VARME… men ak, alt kommer ikke på engang, men vi venter med længsel, især på solskin og varmen.

Sofia har meget svært ved at fald ei søvn for tiden, det er både til middagsluren (ialt fald herhjemme), men især om aftenen, her til aften har jeg brugt en time på at læse synge putte, synge igen og putte og sidde og vente på at hun sov. hun har meget svært ved mørke rum, høje lyde og ting som pludselig er ukendt, hendes reaktion er ikke utryghed, vi nærmer os panisk angst, hun skal helt op til os og krammes og nusses før hun falder ned igen, men kan efter snak med flere forstå det er helt normalt, dog er det mærkeligt at mit ellers utrolig trygge barn pludselig blir bange og ked. Ellers går tingene bare ALT for stærkt med hendes udvikling for tiden, hendes sprog, forståelsen, ja bare alt, inden vi ser os om er hun på vej i børnehave og vores lille baby er long gone. Jeg nyder alt det nye hun kan, og værdsætter det, men samtidig leder jeg desperat efter pauseknappen, bare for en tid, en tid hvor jeg lige kan nyde tingene lidt af gangen.. men sådan er det bare ikke, jeg må fange så meget jeg kan, nyde det så meget jeg kan og ellers bare følge med.

Nu står den på Criminal minds…