Stof til eftertanke….

Har i den seneste tid gået med en del tanker om at tanke Sofias efterhånden mange hysterianfald og stædighed, har hele tiden været afklaret med at når jeg siger nej er det nej (i alt fald i de aller fleste tilfælde, ingen regel uden en undtagelse). Men hvordan jeg så skule takle hendes gråd, ked-af-det-hed og hysterianfald har været lidt af en gåde. Har prøvet med “time out” modellen med to min ind på sit værelse, hvilket jeg i bund og grundt nok egentlig ikke har været så meget for, mest fordi det jo gør så blødende ondt i mit moderhjerte at se hende så ked og fustreret… Men idag fik jeg en masse positivt input fra nogle fantastiske kollegaer. Der findes jo masser af pædagogik og teoretisk rådgivining på området, men tror på gode råd er guld værd. Har fået anbefalet en bog der hedder ” biv hos mig når jeg er vred” den handler i bund og grundt om at børn skal have lov at være kede, vrede og hys. men at det er vigtigt at man er der sammen med dem, at de føer sig trygge, og så en masse om hvad det kan være der gør børn sure, utrygge osv osv . gæder mig meget til at få læst den, og blive klog. Har også få en anden bog om samme emne og samme ideer anbefalet og fået lov at låne, så den skulle jeg gerne få med hjem til weekenden, håber at det kan hjælpe lidt på temrementet herhjemme. både hos mor og datter.

Sofia blev hentet kl 14.30 idag. havde lige spist og var i mægtigt humør. vi har så hygget et par timer herhjemme og så gik turen mod gymnastik. der blev hoppet, danset og sunget. efter gym spiste vi på Elverhøi, mums mums.

Weekenden byder på coktail party hos Tanja som fylder 30 idag 🙂 glæder mig… men har som altid tøjkrise… men ak det øser sig nok 🙂

nu vil jeg drikke en øl som Claus har haft med over, og så hoppe på hoved i seng.