Storbørnsgruppen.

Pyha min lille pige er ved at blive stor. hun vil gerne gå på wc, hun snakker, synger, leger, er med til at lave mad og 1000 andre ting, og dag er så endnu en byggesten til “storpige livet”. Min lille mus er kommet i storbørnsgruppen.. øj altså. pludselig kan jeg slet ikke forstå hvor min lille buttede prinsesse er blevet af. eller tiden for den sags skyld. Men det var altså bare gået rigtig godt. Det er de store børn fra vuggestuen som en gang om ugen så er sammen med 2 pædagoger om et projekt, det er vist noget med indianere denne her gang.

Jeg er så småt ved at komme i gear igen, er stadig rimelig flad når vi når denne tid, men det går rimeligt i løbet af dagen.. og nu er vi halvvejs til weekend.  Idag har været en blandet dag, startede rigtig godt, styr på tingene, undervisningen kørte somd en skulle osv osv osv. havde dog så lige et par rodede timer, håndarbejde med 6 klasse, ok ikke det mest fede… eller jo faget er, men 6 klasse, præteens og 1000 hormoner er bare ikke lige foreneligt med symaskiner, broderigarn og perlekæder… ej det er jo ikke kun det vi kan byde på, men kan mærke at de ideer jeg har haft lidt skal justeres, men det er jo også det man lærer af hele tiden. vi har 3 uger tilbage med den klasse, og har lidt besluttet at de skal igang med design, ikke som i at designe eget tøj, men arbejde med design inden for forskellige stilarter og forskellig mode. så må vi se hvad de syntes om det.

Eftermiddagen har budt på sofahygning. “Smutis” og lasagnette lavning. Sofia har været i bad og er nu puttet (er ved at været et godt stykke tid siden, men tog lidt til at få skrevet det her jo”. )

Imorgen står eftermiddagen på “bomestik”

Ynglings jordbær + hvad vi nu har frugt - "Smutis"

Ynglings jordbær + hvad vi nu har frugt - "Smutis"

Hyggeleg med far

Hyggeleg med far