Aaaarrraaggghhhh…

Ej SÅ slemt er det så heller ikke. jeg et eller andet går galt på bloggen. når jeg skriver nye indlæge begynder den pludeslig at lægge nogle gamle indæg over i højre side i stedet for at de bare blir hvor de skal. og menuerne der var i højre siden ryger helt i bunden… prøvede en masse forskelligt igår, men det vil bare ikke som jeg vil, så må have hjælp af min IT-mand… som først var hjemme ved 22 tiden igår, så det må blive idag istedet.

Jeg kan mærke at jeg så småt er ved at komme i gear efter ferien, men nøj jeg var træt igår. idag har jeg godt nok 7 timers undervisning, men det er aligevel en ok dag, og så er det jo onsdag,… så er vi halvvejs til weekend.

Har lavet “Smutis” ti Sofia og jeg her til morgen. er virkelig i gang med at vi skal ahve et vitamin boost, har handlet biostrath dråber i helsam, så der kommer lige lidt dråber i også. NU må det være slut med SÅ meget sygdom.

men inden morgenen er forsvundet må jeg heller komme igang. ha en dejlig dag

P.S. Nu har Mikael ordnet fejlen på siden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.