Fantastisk vejr…

…som jeg så slet ikke fik mulighed for at nyde.. æv æv æv.

Men kan jo så starte med at Ønske Filippa (Lou’s datter) tillykke med de 3 år, og takke for er fantastsk vejr. som jeg som sagt ikke fik mulighed for at nyde. Årsag…. Kursus, æv æv, eller ikke SÅ meget æv, for lærer jo også noget, en lige idag hvor solen bare skinnede havde det været rart at have fri kl 13 som på normale tirsdage, men sådan skulle det så ikke være idag. da kurset var slut skyndte jeg mig i susende fart ind og hentede Sofia, de havde nydt det gode vejr og var gået på legepladsen, nøj hvor dejligt. Sofia nyder SÅ meget at være ude. Så ned og hente farmand og så ned til VV, for at blive vejet, ikke den store succes for nogle af os, ok Mikael har tabt 100 gram, dem havde jeg så taget på, så ikke så stor fremskridt (er jo 3 uger siden vi sidst var der), men det er godt at have været der, for man blir lige hanket op i. det lyder måske en smule fjollet, og man kan da bare veje sig selv herhjemme osv osv osv,ja det var også de tanker jeg havde omkring det, men det hjælper faktisk at man skal ned og stå lidt til regnskab, det hjælper en til at holde fast og ikke falde i, og ja hvis det er det der skal til, så er det det der skal til 😉

Mikael arbejder sent idag, så mig og Sofia smuttede hjem og fik lavet risengrød, hygget med “små einsteins” og ved 19 tiden var det på hoved i seng, jeg har så brugt det meste af tiden efter til at rydde op, vaske lidt tøj og rydde lidt mere op… vi skal nemlig have gjort rent imorgen, en luxus vi køber os til og som vi værdsætter og nyder i fulde drag. Efter jeg er startet på arbejde er der bare ikke tid på samme måde til alle dagens gøremål, og ja det er nok en smule forkælet, men jeg vil altså heller prioritere mine eftermiddage og weekender sammen med familien, frem for at stå på hoved med støvugeren. Så den luxus under vi os selv… og nøj hvor er det lækkert at komme hjem til et hjem der bare er pænt og dufter dejligt.

Sofia er begyndt at gå ret meget op i det der med at skulle på wc, hun har ikke helt styr på tingene endnu. men er tryg ved at sidde på wc’et og kommer flere gange og siger at hun gerne vil derud, hun er begyndt at lave pølser der ude (ok begyndt og begyndt har gjort det 3 gange), og igår ville hun ikke have ble på bagefter, det resulterede så i 3 tisse tåre så gulvet, men da vi spiste aftensmad siger hun pludselig “muar lave pøller” skynder mig at tage hende, men inden vi når derud har hun så tisset på mig, så tror hun bruger samme ord for begge dele, hvilket gir rigitg godt mening  forhld til alle de gang hun har sagt hun skulle derud, men der så ikke kom noget når vi sad der, tror simpelhen at hun så har kunne mærke at hun skulle tisse, men nåede at tisse i bleen inden vi kom der ud. men det er da et skridt på vejen, så nu må vi se hvordan det kommer til at gå. en ting er helt sikkert det skal ske helt i hendes tempo.

Apropos mit kursus, så handlede det om konflikt håndtering og anerkendende komunikation… gad vide hvor meget jeg kan overføre til min lille præ-teen. for nøj hun er grænsesøgende for tiden… ved bare ikke helt om hun forstår hvis jeg siger “jeg høre dig, jeg forstår at det er irriterende for dig at skulle det her lige nu, men jeg har bestemt at du skal have sutsko på”. Omvendt kunne jeg kende mig selv i en del af de cases vi havde om idag, hvor man lidt glemmer det med at møde barnet hvor de er, frem for altid bare at sige “nej men sådan er det bare”. og man skal ikke argumeneter og diskutere med en 2 årig om alting, men tænker at der måske alligevel kan være noget at hente, så ikke hun blir SÅ tosset…. måske, måske ikke. Det er jo heldigvis stadig mig der er voksen, og mig der i sidste ende bestemmer, men kan det gøres på den anerkendende måde så har jeg da fået lidt ud af mit kursus, ikke kun i arbejds henseende.

Leger prinsesse (presse som hun siger) med gulvtæppet fra gangen... mon moren snart skal få syet noget klæudtøj

Leger prinsesse (presse som hun siger) med gulvtæppet fra gangen... mon moren snart skal få syet noget klæudtøj

En tanke om “Fantastisk vejr…

Der er lukket for kommentarer.