Fastelavn er mit navn…

Ok mandag morgen er bare altid hård (i alt flad de mandag man skal op og ud af døren), og mandag morgen efter en dejlig ferie er ekstra hård. så kl 6 ringede uret og jeg var alt andet end klar til at starte min dag, resten af familen var ret enige for nøj de var svære at få liv i… det lykkedes dog at alle mand kom ud af døren 7.20, Sofia som mariehøne, og Mikael og jeg som lidt søvnige forældre… Vi kom ned i vuggeren, og vores lile mariehøne blev en smule ked da mor og far vinkede af, men hun havde heller ikke været der en uge, og et eller andet sted er det faktisk ok rart at hun er begyndt at have lidt reaktion på at vi går. og det er jo fortsat MEGET nemt at aflevere. Mikael blev sat af på vejen og jeg kørte mod skolen, hvor jeg blev mødt af tæt ved 500 udklædte unger. (ikke alle er jo udklædte). så har både mødt Hannah Montana, Zorro, Jack Sparrow, feer, prinsesser, starwars heros, punkere, katte og mus og meget mere. Skolen emmede af første skoledag efter ferien og fastlavnsspænding. og nøj hvor har vi slået katten af tønden 😀 har været en dejlig dag, men var glad for at der idag ikke var møde fra 14-16 så efter et kort møde ved 13 tiden takkede jeg af og smuttede en tur op i byen, fik hentet Sofia og smuttede en tur til Solrød på tilbudsjagt, de har en skøn børnetøjsbutik (solrød børn) som plejer at have ret gode tilbud, og sørme om ikke vi fandt en fiiiin fleece jakke til brug her til foråret. den er fra okker gokker og var sat en god del ned. den lille prinsesse fandt også en Øøøøndig  halskæde som måtte med hjem. Ok endnu et tegn på min lettere skabs-shopaholicisme…jeps jeg elsker at shoppe lækkert, sødt og praktisk tøj til både mor og barn… nok mest barn, men når det er sagt så er jeg efterhånden godt til at finde de gode tilbud, udsalgs i den gode ende og lagersalg. måske vil en del syntes det er fjollet, og jeg kan jo smutte i H&M hvor tøjet er pænt, funktionet og billigt, og jeg kan skam også sagtens handle i H&M, men den ligger ikke lige om hjørnet og ærligt så syntes jeg ofte det er en rodet butik. tit lidt for mange varer på lidt for lidt plads, manglende overblik, og lidt fortid ingen af den str vi skulle bruge, men når det er sagt er vi vilde med deres undertøj til Sofia. billigt, pænt og lækkert. Men det er meget sjovt at tænke tilbage på min graviditet og tiden inden, jeg fattede simpelthen ikke at folk brugte SÅ mange penge på tøj til deres børn, man kunne jo bare gå i H&M, men den må jeg altså æde. JEG kan godt li at købe det tøj jeg gør, at jeg så ofte blir nærrig når jeg ser priserne på den nye varer er en anden sag… ved jo at der kommer udsalg, og så meget shopaholic er jeg vist heller ikke;)

Nu ligger Sofia og bobler i sin seng, alt gik (7-9-13) fint med putning idag. og om ikke alt for længe følger jeg efter, er godt nok flad efter denne første dag tilbage. imorgen har jeg godt nok kun 3 timer, men så står den på kursus, og skal også lige et smut forbi vægtvogterne. har jo gået der tidligere med stor succes, og nu går vi der så igen. men har ikke været nede og blive vejet de sidste par unger. så imorgen må vi lige hanke op i os selv og afsted. Det hjælper os helt sikkert til at få mere sund og varrieret mad. har nok været lidt for gode til at falde i slik og guffe fadet, så godt for hele familien at vi følget et kostprogram, og egentlig er det ganske alm sund fornuft, med hvilke ting man bør spise, men især mængden er en god ting her. for der blev ofte indtaget langt mere end nødvendigt.

her lige lidt billeder af den lille frække mariehøne

En lille fræk mariehøne

En lille fræk mariehøne

Hoppetrold inden afgang

Hoppetrold inden afgangdagens udsalgs fangst