Sidste ferie dag

Imorgen starter alvoren igen.. hverdagen med alt hvad det indebær. Vi er klar… næsten, har virkelig nydt denne her uge som fuldtidsmor, har nydt at kunne tage en dag af gangen, og bare lade tingene gå sin gang uden for meget planlægning. Men alligevel glæder jeg mig en lille bitte smule til at komme på job igen, til at være mig KARINA lidt igen. Dog har denne uge gjort at jeg virklig har fået øjnene op for alle de ting mig og Sofia skal nå sammen, så mine fremtids planer er at hun de to dage jeg har tidligt fri, får meget korte dage, så korte som i at jeg henter hende når hun vågner det er jo lige det at når jeg har fri er hun lige puttet, så kan ikke så godt nå at hendte hende der, men vil alligevel betyde at to af dagene er hun hentet ved 14.30 tiden ca. hun vil også få lange dage.. ved godt at de ikke er lange i forhold til mange andres, men en da der starter kl 7.30 med aflevering og hentet kl 16 er lang i mine øjne, og vil gøre alt jeg kan for at disse dage blir i fåtal.

Idag har vi været en tur i Malmø, for at handle. bleer, dagligvarer og meget andet. har været en dejlig tur, og Sofia syntes det var fantastisk. var hjemme ved 14 tiden hvor hun havde sovet en times tid i bilen ca. vi havde dog lige et problem på vej hjem. vi skulle tanke INDEN vi kørte hjem a, men glemte ALT om det og først da vi har passeret sidste afkørsel inden broen kommer vi i tanke om det.. pis pis pis. der var IKKE benzin til de 15 km over broen + evt 5 inden en tank… mere pis pis pis, nå ind med os i en kø med betjening og forklare dem situatione, tror ikke dete r første gang de har oplevet det. vi blev venligt guidet gennem et par bomme og ned på en landevej hen til en tank og så eller tilbage. tusind tak til meget sødt personale på øresundsbroen 🙂

Hjemme igen brugte jeg så ca en time på udpakning, skabe, skuffer og fryser er nu fyldt godt på. skønt, og med en besparelse på godt 1000,- i forhold til samme køb i fx bilka, og fratrukket benzin og bro, er vi ret godt tilfredse.

Eftermiddagen bliv tilbragt med kaffe og hygge hos mormor, skønt skønt.

Sofia har idag for 3 gang lavet pølser på wcet hun er blevet SÅ dygtigt til at komme og sige “Muar lave pøller”, at det så skal gå MEGET stærkt for at nå det er lige gyldigt, hun er så stolt når hun har siddet der. hun har idag gået lidt uden ble, uden uheld på gulvet, ok hun tissede slet ikke i den periode, men tænker at vi vil prøve lidt mere, ikke for at presse hende til at smide bleen, men hun viser selv interesse i ikke at ville have bleen på, hun vil gerne ud på wcet så opmuntre hende hvor jeg kan, og blir det  i en periode for meget for hende, så er det jo bare sådan det er.

tilgengæld er hun ret umulig at putte for tiden, idag tog det godt en time, hun blir ved at stå op, med 1000 undskyldinger. øj det er trættende, men går vel over.

nu er tasken til vuggeren pakket, fastalavnstøjet er lagt frem, mine ting er pakket og jeg er næsten sengeklar. både praktisk og mentalt, er godt nok træt