Snart slut prut…

Kun en dag tilbage…. af ferien, det er så imorgen, og dagen er dedikeret til familieudflugt til malmø, der er jo billige bleer 😉

Da Sofia havde sovet smuttede vi afsted til Rinsted, nærmere bestemt Premiere outlet. Havde læst på Lou’s blog noget om at der var en børnebutik derude også. og den skulle sefølig lige tjekkes ud. Må jo nok indrømme at der er en skjult (ok måske ikke så skjult altid) shop’a’holic gemt i mig, især når det kommer til børnetøj… men samtidig er jeg jo også en sucker for gode tilbud, så afsted vi kørte og fandt derud, efter en lille omvej mod rønnede…. det der var en anelse pinligt var at jeg var igang med at afprøve en gps-tracking-dims (det er det arbejde
Mikael og Kim har siddet og lavet, noget der skal bruges til forskellige løb, så man kan holde styr på deltagerne), Jeg var på vej mod Haslev, for at tage en anden vej til Ringsted, der er sådan en fin vej over landet men kunne få vores gps i bilen til at guide mig den vej, så endte med at køre forbi Haslev og kunne så værsgo at vende bilen i rønnede hvor Mikael ringede for at høre hvor jeg egentlig var på vej hen… ja ak kunne jo ikke så godt komme med en søforklaring om at jeg hellere ville et andet sted hen, bla bla bla. men til Ringsted kom vi, og fandt en fiiiin børne butik. de havde fastelavn, så Sofia fik med det samme kakao og fastelavnsbolle, mums. der var også et lille bord hvor man kunne tegne, så Sofia var bare i himlen, Moaren fik gjort lidt af et scoop, fik et par bukser + en cardigan fra minature hvor normalprisen (altås ikke outletprisen, men det det kostede i de alm butikker for ca ½ år siden) 380 og 280 kr, for i alt 100,- ,  50,- pr del. det er i alt fald ikke sidste gang vi har været der.. de havde mange andre lækre ting også. SÅ var vi lige et smut forbi Friis&co, hvor Sofia fik en fiiiiin 80’er plastik taske/kurv som hun bare elsker. og det til den nette sum af 20 kr 🙂

Som sagt ikke sidste gang vi har være der… for jer som ikke kender stedet så kig her http://www.premieroutlets.dk/cms.ashx det er et besøg værd. der er en del at spare på alm ting som fx jeans, hvis de kke behøver være sidste nye model og vask, og på mange andre ting.

Aftensmaden stod på kalvekorteletter + bagtekartoffler og lidt grønt. Sofia spiste godt, hvilket hun faktisk gør for dte meste lige for tiden, tror hun er ved at vokse den unge dame.

Nu er klokken mange og vi skal tidligt afsted imorgen…

så over and out

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.