Endelig frisk

P1020819 P1020838

Så har sygdommen endelig sluppet sig tag i os… håber vi. Sofia var i vugger fredag, og nøj det var gensynsglæde der ville noget, var kun lige kommet ind på stuen da to af ynglingslegekammeraterne var der og kyssede og krammede, åhh det luner altså et moderhjerte at se ens barn blive taget så godt imod, ikke kun af de voksne, men af børnene 🙂 det er jo trod alt dem hun skal lege med. Jeg sluttede ugen med projekt i 8 klasse, alle fik afleveret, næsten til tiden og så smuttede jeg ned og hentede Sofia igen, så var det hjem og sove fælles middagslur…. skønt.

 

Igår lørdag var vi hjemme og Morfar og Bodil. Sofia kastede virkelig sin kærlighed på Bodil, så hun fik ikke mange stille øjeblikke, tror dog bestemt at de begge nød det. Ebba (min faster fra England) var hjemme på visit, hvilket var skønt. Oldemor og min anden faster + familie var der også. alt i alt en hyggelig dag, som endte med at vi glemte barnets vinetrstøvler, som morfar og Bodil har været så søde at komme med idag. tusind tak.

 

Her til formiddag stod den på gymnastik-fastelavn her i Herfølge så lidt i 10 trillede vi afsted med barnevogn, mariehøne-udklædt Sofia og lidt mad. Det var et fint arrengement og til alt held kom Gitte, Morten, Katrine og Mikkel også derned.Sofia blev kattekongen (kattedronningen slog med en del voksenhjælp hul i posen, og kongen blev den næste i række, som så var Sofia, for ellers havde vi vist slået endnu) Kl 11.20 kørte jeg mod St. Heddinge til en kollega som hold pompdelux tøjparty, som en del af jer ved har jeg en ret stor svaghed for netop dette tøjmærke (og at det er billigt er jo kun på plussiden). så fik købt lidt tøj til barnet (sommertøj vel at mærke, så inden i siger “jamen mangler hun” så JA sommertøj mangler hun 😉 )

skal jo til det igen om en måned hos mette, men nu fik jeg lige luret lidt på kollektionen.

 

Nu kalder maden, så over and out 😉

 

P1020814