Sygdom…igen-igen.

sofiamolo

Ja så er den gal igen. Sofia er syg, startede igår og fortsætter, godt man kan hekse og trylle og få tingene til at gå op i en højere enhed… men nøj jeg er træt af det. håber så meget at det dræn kommer til at virke… for det er jo kun lige 3 uger siden hun sidste var syg.

 

Ellers går livet sin stille gang. weekenden har budt på 2 gange lækre fødselsdage, først brunch hos Sisse og senere god fedt da Frank fyldte 60 år.

 

Indrømmer at jeg virkelig nyder at kunne komme lidt ud uden Sofia, ikke at jeg ikke nyder at være sammen med hende, for det gør jeg i højeste grad, men det er skønt at komme ud og være mere end mor… bare at være KARINA, og ikke mindst at kunne sove lidt længe søndag morgen, så en stor tak til mormor for at passe den lille prop.

 

nu vil jeg nyde at Sofia sover, og sætte mig med en bog “luftkastellet der sprængtes” af stig larsson, det er den sidste i hans trillogi, og det er skøn læsning, og dejligt igen at være igang med bøgerne. Fik imorges lige en stor pose bøger af Lasse, bøger der var læst og ikke skulle fylde i deres bogreol, skønt at blive husket, så nu er der til mange timers læsning 🙂