Vinterferie :)

DSC00235

Så blev det endelig fredag og dermed vinterferie for mit vedkommende 🙂 nøj det er tiltrængt, ikke fordi det har været meget hårdt den sidste tid eller noget. trænger bare til total afslapning og familiær samværd.

 

Igår var Sofia til gymnastik med Maia. nøj hvor nu nyder det, hun ved hvilken dag vi går til det…eller dvs hvis jeg siger idag er det torsdag, så siger Sofia “bomestik” og “Maia”. DSC00229

 

Idag sluttede 2 dages fremlæggerlser fra min 8 klasse (de skrev projektopgave i sidste uge) det har været både interessant og lærerigt. idag sluttede vi kl 13, og jeg skyndte mig hjem og tog en kort lur inden turen gik mod vuggeren.

 

Sofia er lidt af en bisse for tiden, båd hjemme og i vuggestuen. hun er meget bevidst om hvad man må og ikke må, og vælger bevidst at gøre de ting hun ikke må. pyha det er hårdt, især fordi det nu både er hjemme og ude. men fælles taktik er at fjerne hende når hun begynder (fx når hun hælder mælken ud af koppen og ned på bordet, eller smider maden hen over bordet, ja så er hun åbenbart ikke sulten nok, og så er det væk fra bordet), både ude og hjemme. Håber at det er en periode der ikke varer alt for længe, vil gerne have mit søde og velopdragne barn tilbage. Det er da også en smule bekymrende når hun bider de andre, for det er jo hverken i afmang eller selvforsvar, det er 100% bevidst for at få en reaktion, jeg kan bare ikke helt forstå hvorfor, for hun mangler jo hverken voksen eller børne kontakt, er vellidt og afholdt af både voksne og børn. da hun havde været syg fik hun masser af velkomstkram af de andre. så håber at hun snart stopper, så ikke de andre ligefrem blir bange for hende 🙁 hun er jo lidt af en bulderbasse til tider. Og så andre gange tuller hun bare rundt og leger lige så stille. Især leger hun meget med dukker for tiden, de blir puttet, kørt rundt. får mad osv.

 

Men da maden ikke varmer sig selv må jeg heller slutte og få gang i gryderne

 

DSC00231