Søndagmorgen, Fødselsdag og nybagte boller :)

P1010990

 

Søndag morgen, og ikke alt for tidligt…. dejligt at få sovet til lidt i 8 (dem som ikke har børn, tænker måske… det gør vi da hver weeknd, og dem med børn kan nikke genkendende til det at få lidt mere søvn end regnet med). Fødselsdag fordi Johannes idag fylder 2 år, og vi har passet ham fra igår hvor hans mor og far var til bryllup hos hans moster Janni. De to små krutugler har hygget sig helt enormt og det har bare været skønt at de, trods vi ikke ses så tit igen, bare leger derud af og selv kan løse, de små konflikter vi oplever. Nubagteboller, fordi det skal man jo have på sådan en fødselsdags morgen….

Om apropos fødselsdag, så er vi efterhånden på plads med hvornår og for hvem vil holder fødselsdage… det er jo blevet til lidt af et puslespil, både pga delte familier, men også fordi vi er tæt ved julen, og vi allerede har mange aftaler osv.

 

Men som sagt er det altså lykkedes. Alle burde havde fået invitationerne nu 🙂

 

I fredags var vi inde hos Sofias gudmor Lene, og hende kæreste Dennis. Det var bare super hyggeligt, og jeg fik købt et par kalendergaver mere. Ja jeg er ude i god tid, men det har også gjort at jeg har kunne finde gaver der ikke koster en krig, men som alligevel er noget der kan bruges. Indtil nu er der indkøbt små pixibøger, små papbøger, en kagerulle til legekøkkenet, en følepose, lidt legemad (som kan deles i flere pakker), en lille pung og et par andre ting. De fleste af gaverne ligge rpå 5-10 kr og et par på mellem 15 og 30. Syntes egentlig det er lykkedes meget godt at fuldføre misionen. 1 dec er planen at hun får Bamses julerejse, da jeg ikke tror at de alm børnejulekalender siger hende så meget i år.