Sygdom og vintervejr

Det var hvad jeg vågnede til 🙁 havde sovet rigtig dårligt hele natten og kl 6 stod det ligesom fast at jeg i alt fald ikke skulle på job, med feber, svimmelhed og kvalme  var jeg vist ikke det man kalder kampklar….. Så Mikael kørte Sofia i vugger og jeg overgav mig til sengen. Fik dog læst lidt i min bog “den sidste templeridder” den har ligget meget længe og samlet støv og har været lidt svær at komme i gang med, men nu kører det… såen dag. Den er ikke den mest spændende bog, men der er ok med indhold og kød på.

 

Her nu har jeg det i skrivende stud nogenlunde, men er næppe kampdygtig imorgen heller. Har det jo slet ikke godt med at være syg og skulle blive væk fra job. men ved jo godt at det er bedst at blive HELT frisk inden man møder op igen, og man hjælper jo ikke ligefrem nogle ved at komme syg på job.

 

I fredags hold vi “nye læreres fest” på skolen, det var super hyggeligt, eller retter uhyggeligt, temaet var nemlig “halloweeeeeen” og jeg var klædt ud i bedste hekse stil, at det så tog Hexia de Trix det meste af en lørdag at komme sig oven på heksebryg og dans er en anden sag. det var nu ikke så meget alkoholen (eller jo den var med), men primært at jeg kun fik 3½ time inden Sofia stod i sin seng og råbte “ moooooar”, fik dog en lur lidt senere.

 

Søndag stod den på fødselsdags hygning på Marievej, nærmere bestemt Johannes 2 års fødselsdag.

 

Og så er vi ved at skyde fødselsdags-runderne samt julehygning igang. starter søndag med Farmor + famile. Selv om nov/dec er travle måneder er det også fyldt med hygge og samvær. Og jeg må indrømme at jeg for tiden tar ALLE de lette løsninger der gør at jeg kan være samme med familien og venner, det kan godt være at alt ikke er lavet fra bunden, at alt ikke er økologisk eller hjemmelavet, men så længe der er tid til familie og vennesamvær så tar jeg de løsninger. SÅ enkelt er det. Jeg kan ikke nå det hele, og pt er der et nyt job (ja det er altså stadig nyt), et nyt hus og en helt ny tilværelse der skal passes til og som jeg skal falde til ro i. Syntes indtil nu at det går ganske udemærket med at få gået de nye sko til og tilpasse mig rollen som working mom, selv om jeg i travle øjeblikke savner de dejlige vintermåneder hvor Sofia var helt lille og jeg var på barsel. Men hver tid sin charme.

 

Dette er hvad kræfterne rækker til for nu. Der er opdates på ønskelisterne på vej….og ikke mindst nye billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.