Så kom vi videre med projekterne herhjemme :)

 

Mange er i den seneste tid flyttet i hus, og har malet og sat i stand osv osv. selv om vi var nogle af de første dre flyttede i hus ( i år) ja så nåede vi ikke så meget indvendig i huset. altså jo vi fik malet stuen flyttet alle vores møbler ind osv. men ellers fik vi ikke lavet det store… der var jo lige en pool der skulle væk og et bryllup der skulle holdes 🙂 men lysten til selv at komme igang igen herhjemme steg i takt med at alle andre også flyttede og satte i stand. så de sidste to dage (læs=aftner) er blevet brugt på at få malet gangen, rart at komme lidt videre med det hele.

 

Ellers så går livet sin stille gang, ok måske ikke altid så stille, men tiden går og vi følger med. Er startet på job igen, og min hjerne er lige så langsomt ved at vende tilbage fra ferie også 😉 den næsten tid sker der en masse, for julen nærmer sig jo, men endnu vigtigere…. Sofias to års fødselsdag. vi pusler stadig med de sidste ting inden vi kan få familiefødselsdagene på plads, men i får snarest besked 🙂

Nu må jeg heller lukke ned så jeg kan komme afsted med Sofia i vuggestue og videre på job.