Ude godt, men hjemme bedst

P1010938

Elsker at rejse, men elsker også at komme hjem igen, for har det nu engang sådan at ude godt, men hjemme bedst.

 

 

vi har haft en fantastisk tur, men mange rigitg gode oplevelser og total familie hygge. Hvilket var tiltrængt efter en noget travlt sommer 🙂

 

Igår kørte vi ned til Oldefar og Oldemor i Faxe ladeplads. med et lille stop hos farfaren inden. Og i går aftes var vi til dejlig aftensmads hygning på marievej i Køge, hos Henrik, Maria og Johannes. Idag er jeg desværre vågnet med meget ondt i halsen og feber i kroppen, men håber da det går over.

 

Og mandag starter hverdagen så forfra, har nydt at have en lille pause fra jobbet og hverdagen, for selv om jeg er super glad for mit job, så er en pause altså tiltrængt indimellem, men blir alligevel dejligt at komme tilbage.

 

 

Jeg går så småt og laver ønskeliste til Sofia, nogle af ønskerne er gengangere fra sidste år og nogle helt nye, jeg ligger dem løbende på siden og håber at der er noget for alles pengepunge, for det skal jo ikke være en sur ting at skulle give en gave 😉 Her har vi fået købt både fødeslsdags og julegaverne til Sofia. så det er skam på plads 😉 vi sidder lige og skal have puslet det sidste på plads omkring holdning af fødselsdag, men børne-børne fødselsdagen bliver søndag d 23 november kl 14 til boller, lagkage og varm kakao. Familen er vi lige ved at fordele på et par dage, for selv om det er skønt at vi har fået mere plads, tror vi ikke på at stuen kan rumme HELE familien samtidig 😉 men lover der snarest kommer rigtige invitationer ud.
 
P1010912