Lus – de uønskede husdyr

Vi har været rimelig forskånet gennem årene…. Men nu er vi sæt ramt…. Og også i den grad.

Der er kæmmet og behandlet med rette intervaller osv. Alligevel er de kommet igen. 

Og ærlig så syntes jeg at det er pisse dyrt at købe apotekets midler. Og er det overhoved så “mildt” for brugere. Jeg har ikke sat mig ind i det. Men der er 2 muligheder, enten fylder jeg mit og pigernes hår med noget skidt eller også betaler jeg i meget dyre domme for olie. Så kan man jo selv vælge om det ene er bedre end det andet. Alt fald har jeg nu forsøgt mig med 2 lidt mere naturlige metoder. 

Nemlig lusehætten som ligner en stor badehætte man hælder olie i og herefter kæmmer.

Vil ikke sige at det er super let, men øvelse gør mester. Og allerede da Sofia fik behandling efter Laura gik det nemmere. Det sviner lidt med alt det olie, Så det vil være smart at stå eller sidde i et bad/badekar. 

Selv har jeg kastet mig over en blanding af smør og citron  (2:1) som jeg fik anbefalet.

Konklusionen er at de lus der var er døde så nu håber jeg at vi får bugt med dem.