Disneys unge skurke – Reklame – Giveaway

Jeps en lidt spøjs titel, men forklaring følger.

Jeg er vokset op med alle Disneys eventyr, hvor det gode altid sejre og alle lever lykkeligt til deres dages ende… eller gjorde de nu også det. Og hvad skete der egentlig med alle skurkene???

I næste generation har Disney sat skurkene, eller rettere deres børn i fokus. I filmen Descendants fulgte vi skurebørnene af Jafar, Maleficent, Cruellla og den onde dronning fra Snehvide, i skøn forening med heltenes børn. Et sjovt og anderledes tvist på de klassiske historiers fortsættelse.

Og nu er 2’eren altså på trapperne. Og jer med børn i alderen ca 10 år vil nok allerede kende til den første film. om om en uge kommer fortsættelsen altså så. Kl 16 nul dut på Disney channel. er man ikke så heldig at have netop denne kanal, så udkommer filmen også på dvd d 23/10-17.

I forbindelse med præmieren har vi været så heldige at modtaget 2 lækre googiebags til pigerne herhjemme. Fyldt med top lækre ting. Og især drikkekoppen er populær hos yngstemodellen.

Men men men det er jo slet ikke sjovt at modtage hvis ikke man kan dele… og derfor har jeg også fået lov at smide en goodiebag magen til ud til en af jer søde læsere, eller måske rettere til jeres barn/børn. Det eneste i skal gøre er at smide en kommentar her på siden med hvem der skal være den heldige modtager, senest d 10/10-17 så skulle i nemlig gerne kunne når at modtage den inden præmieredagen.

9 thoughts on “Disneys unge skurke – Reklame – Giveaway

  1. Suk hvorfor har jeg ikke nogen piger selv som ville elske tasken lige så meget som mig. Men heldigvis har David en super sød veninde (Cilje) som vil elske denne gave.

  2. Åhh der er to piger herhjemme der ville bliver overlykkelige for alle de descendant ting. Vi har ventet længe på 2’eren

  3. Det skal min skønne bonusdatter Anna. Hun glæder sig til at se 2’eren og vil helt sikkert blive glad for at dele med hendes bedste veninde 🙂

  4. Ih, så fint Min Elvira ville falde helt i svime over sådan en kasse med lækkerier! Hun er fuldstændig solgt til den første film og glæder sig vildt til nr 2 Vi krydser fingre!

  5. Sikke en fin konkurrence og ikke mindst dejlig og nærværende blog. Præmie skal deles af mine niecer på 5 og 8 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.