Efterårstid og opgradering af garderoben

Vi er gået ind i oktober måned og temperaturen er faldet en del. Ok nu har vi jo ikke haft den varmeste sommer, men det kan alligevel mærkes. Strømperne er kommet på (de fleste dage dem med uld i), sommerdynen er skiftet ud med vinterdynen og der har været tændt op i brændeovnen.

Koldere tider betyder også at både sko og tøj skal varme en smule varmere. Som voksen kan man ofte genbruge år efter år hvilket vi bestemt også gør. Men med piger der trods alt vokser lidt har det været nødvendigt med nyt af det ydre. Vi har faktisk været heldige at Sofia kunne bruge sit vintertøj 2 år i træk, og Laura ligeledes, Men nu var det altså tid til ny.

Vanen tro går jeg altid efter at spare penge på de gode ting. Dermed ikke sagt at det skal være billigst muligt, kigger mig bare godt omkring efter gode tilbud på netop det jeg ved der fungere. Herhjemme har en sikker vinder på vinterstøvler ofte være Ecco, de passer godt på pigernes fødder og holder dem varme og tørre. Reima har være i huset nogle år både som dragter og jakker. I år fandt jeg støvler dels hos http://www.footstore.dk og hos skoringen i Køge. Begge dele på tilbud (et pga åbning af ny by del og et pga sidste års model)

Derud over var jeg smadder heldig at finde en stort set ubrugt Reima flyverdragt i Mødrehjælpen i Køge. Jakke til Laura fandt jeg til 35 kr ude i superloppen engang i foråret. Så vi er ret godt dækket ind uden at det har kostet en formue, win win. Det var meget rart da Lauras sko gik i stykker i velcroen i sidste uge og vi derved også skulle finde nye af dem. Men ok hun har så også haft den i et år.

Jeg kan let komme til at lyde som en nærrigpind eller fattigrøv (i vælger selv) når det kommer til indkøb af tøj mm. men måske er det i virkeligheden blevet lidt en “hobby”, om man vil, for mig at finde de gode tilbud, og ikke betale total overpriser for ting der så alligevel kommer på tilbud kort efter. Selvfølgelig skal pigerne og vi havde hvad der skal til og kvaliteten skal altid være i orden, især på pasform i sko osv.

PT “mangler” jeg kun at finde et par termostøvler til Laura. Hun har haft Aigle de sidste par år, og pasform mm har været fin, overvejer bare at prøve kræfter med nogle andre i år. Især efter at hendes gummistøvler fra sommeren er total skallet af i de fine “skifte-farve”stjerne der var på. Jeg burde selvfølgelig have lavet en reklamation, en jeg husker så ikke lige hvor de er købt, og de har jo været funktionsdygtige nok, og hun har ikke brokket sig.