Efterårs shopping – med rabat

Vi er officielt gået ind i efteråret og det mærkes. Vinden er køligere, dagene en smule kortere og farverne begynder så småt at skifte… og jeg elsker det.

Efteråret byder også på en klargøring af garderoben. Laura er stadig en lille myr, og meget tøj er ikke skiftet ud det seneste år (ja hun har fået nyt, men meget har hun fortsat passet). Men der er vist lige kommet lidt et ryk nu her. I alt fald er det uldundertøj og nattøj hun har brugt de sidste 2 vintre nu for småt (det er vist helt ok) og det var da så mega fedt at opdage at yndlingsmærket https://www.dilling-underwear.dk denne weekend kører med minus 40% på alt børnetøj win win. Jeg fik klikket følgende hjem til lillefisen

Der er bestilt 2 af hver sæt undertrøjer og ligeledes 2 par trusser, nattøjet er der et sæt af hver farve.

Jeg har tidligere både købt og skrevet om deres uldtøj. Og min begejstring er ikke blevet mindre. Prisen er rigtig god og kvaliteten er i top.

Gennemgangen af Sofias garderobe bød også på en del tøj der nu er for småt og en helt del bukser hun ikke gad gå i mere (fair nok, der er også bukser der har flere år på bagen og stil mm ændre sig vist hurtigt i den alder). I alt fald dur leggins med elastiklinning ikke mere. (nogle vil nok huske mine indlæg fra den gang hvor det KUN var elatisk linning der duede).

HM kører pt med -20% på hele børnekollektionen så der kom lidt hjem til Sofia.

og lidt til Laura

Så skal der ledes efter lidt sko, vinterstøvler, vinterovertøj mm. Men det haster ikke endnu (håber jeg da ikke).