Bornholm, Lejrskole og solskin

Sofia drog søndag aften afsted på lejrskole til Bornholm. Noget træt blev hun og alle de andre afleveret ved Bornholmerfærgen i Køge havn. De var heldige og fik køjerne på færgen og fik faktisk sovet på vejen der over.

Vi har fået daglige updates via vores facebookside (ikke fra Sofia, men lærerene). Så hyggeligt at kunne se billeder fra alle de fede ting de oplever. Sofia havde allerede mandag brugt alle lommepengene (på hoppebolde, 2 is og slik). Hun var liiiidt æv over det mandag aften da hun ringede hjem, men sådan er det jo. Og de får jo heldigvis mad undervejs 😉

De bor i Svaneke på vandrehjem, hvilket vist fungere ret godt, idet der også er noget buffet til aften, så der er lidt at vælge mellem.

De har været på tur til Christians Ø, besøgt Gudhjem, Hammershus, rundkirker, klipper og grotter og meget mere.

I aften kommer hun hjem og jeg glæder mig til at høre om hele turen.

Hun har jo været på både spejderlejr, koloni, ridelejr osv, men det er alligevel første gang hun er sådan rigtig afsted (læs: uden mulighed for at blive hentet, ikke at jeg tænker det overhoved ville blive et problem).