60 dage!

Så lang tid er der sat af til at bryde med dårlige vaner.

Så lang tid tager det at komme til at nå sine tæer.

Så lang tid løber en ny kampagne.

For http://www.60dage.dk starter lige om lidt.

Men hvad hvorfor og hvordan er jo ligesom spørgsmål der melder sig med sådan en opstart af et indlæg.

60dage er en kampagne der skal gøre en istand til at bryde med dårlige vaner og blive en bedre og sundere udgave af sig selv. Her er der fokus på det hele menneske og dets sundhed, altså ikke bare et vægttab over 2 måneder hvor der kun er fokus på at tallet på vægten går ned, uden hensyntagen til om det er den sunde vej frem, nej istedet fokuseres der på at man spiser sundt, motionere og som en ekstra faktor at man får nok søvn, mindst 7 timer pr nat. At der for mange måske vil følge et vægttab med er jo kun en mega dejlig bonus.

Jeg er med af 2 årsager, den første er at Mikael står bag hele konceptet sammen med Jesper fra 7peaks. Det virker jo måske som en lidt flad begrundelse, men men men jeg støtter da klart op om hans projekter og så kommer vi jo ligesom til den anden del af årsagen. For jeg brugte 2015 på at tabe mig små 10 kg, jeg kom i gang med løbe og sluttede 2015 af med at løbe 10 km på under en time. 2016 er så blevet brugt på mit mentale heldbred, og trods at motionen og kosten stadig hang ved så gik det hele lidt i stå hen over sensommeren. Og ærligt jeg har ikke løbet regelmæssigt siden før vores Bali, og kosten har været så som så. Status er +7 kg, voldsom åndenød efter blot 3 km og 5-6 par bukser der ikke passer, og jeg nægter at købe nye. 2017 må blive mit år hvor løbeformen igen kommer i fokus og maden skal der styr på uden at være fanatisk. Og lige netop sidste del er vigtigt for mig for at kunne leve med og i det. 60dage er et simpelt point system uden at du tæller og vejer. I stedet gives point for antal frugt/grønt (ok lidt tælleri), antal sunde måltider, og der er endda givet plads til 5 kopper kaffe og 2 genstande alkohol uden det tæller minuspoint.

Altså 2 måneder med motivation og gode råd hvor jeg får fokus på sundehed og overskud på kontoen.

Men altså lige her inden start skal man jo så udfylde et skema for at få sin bodyage, samt point målsætning for ens daglige mål. Og lad os bare sige at der er plads til forbedring.

1484825557300

 

Skulle jeg have vagt jeres nysgerrighed så klik ind på www.60dage.dk og tilmeld jer