Delfintur og safaripark

I går brugte vi endnu en dag i dyrenes tegn. Vi havde først booket et møde med delfiner hos Bali Dolphin interaktion, et sted vi havde fundet via tripadvisor, en glimrende app til at finde alt fra turistattraktioner til hoteller og spisesteder i det område man nu en gang er. Det er båret af folks anmeldelser og giver et ret fint billede af hvad der kan forventes. Men vi havde altså booket delfin interaktion tur, som gik ud på at kunne møde delfiner hvor vi kom i vandet til dem, men stående på en platform. Stedet haver fået ret fine anmeldelser især på hvordan dyrene havde det.

Det var en kæmpe oplevelse og vi gik derfra men en god fornemmelse i maven og endnu en fantastisk oplevelse i rygsækken

Vi ankom til centret og fik koldt at drikke, mulighed for at skifte til badetøj og derefter intro til turen. Så blev vi sejlet ud til en flydende ø hvor delfinerne var i relativt store bassiner men i havet. Herefter kom vi i vandet med en træner som viste triks og sefølig hjalpntil en Super oplevelse og gode billeder.

Inde på land igen var der håndklæder og kolde sodavand.

Vi fik lavet en aftale med den chauffør der havde hentet os om at blive kørt til en elefant Park, dog erfarede vi at man skal være lidt mere skarp på kommunikationen så vi endte med at køre om en helt anden Park. Vi besluttede dog at se det an, da der var fine anmeldelser på tripadvisor. Så vi endte med 3 timer i Bali safari og marine park, hvilket slet ikke var nok til at opleve alt, men vi havde valgt at købe en pakke der inkluderede elefant tur, fotos og indgangen. Det er lidt en mellemting mellem Zoo og Knuthenborg safaripark, der er dyr i fangenskab men det meste er i en vis form for deres mere naturlige omgivelser. Der var også mulighed for billeder med dyr, og Laura og jeg fik taget med en orangutang, en Fræk en af slagsen, for efter vi fik taget billede hoppede den ned og skulle til at rode i en skraldespand, men løb væk da dyrepasseren så det.

Vi nåede også en tur i Safari bussen hvor man kører gennem dyrenes områder .

Vi fik også fodret elefanter, og det var alt i alt en Super oplevelse. Dog skulle elefant Safari parken virkelig været god, også når man tænker lidt på hvordan dyrene har det, trods det at de er i fangenskab.