Dyreliv på Bali

At vi har to piger der er meget glade for dyr kommer vist næppe bag på nogle. En del af dyrelivet er allerede udforsket og oplever. I søndags blev det så til endnu en tur på hesteryg. Der besøgte vi nemlig Bali equestrian centre, som er et stort stutteri/ridecenter. Bla skulle det være her alle de store ryttere/heste kommer til i forbindelse med store stævner i Østen, for at vænne sig til varmen. Sofia og Laura fik begge en tur på hesteryg, hvilket muligvis har været en dårligt taktik rent økonomisk for mindstemusen er nu også skrevet op til ridning. 

Mandag stod den på udflugt til Ubud, nærmere bestemt Monkey forrest. Det gik rigtig fint, lige til en Abe bed Laura, ikke i arrigskab nok nærmere fordi hun viftede med hænderne nede i abehøjde. Hun tog det dog relativt godt, fik renset det af nogle søde dyrepassere og havde i det samlede billede en fin tur.

Bagefter spiste vi på en Super hyggelig restaurant sammen med Jonathan og Rea, virkeligt godt med lokalkendte guider. Vi sad i den hyggeligste have og fik Super lækker mad samt den sødeste betjening. Der var masser af forskellige retter, også for børn.

Eftermaden sendte vi mændene på Starbucks og tog derefter et par timer på marked, her blev i den grad puttet om priser og vi kom bla tilbage med en guitar, hvordan den lige kommer med hjem til DK er endnu ikke helt løst. Dog mener Laura at hun da bare kan holde den, lige som med alle de andre ting.

Tirsdag bød på en hel dag i Splash.

Onsdag havde vi aftalt pasning af Laura mens Sofia, Mikael og jeg havde booket riverrafting. En mega sjov oplevelse, omend også noget hård for musklerne, der vist har slappet liiiidt for meget af. Efterfølgende kørte vi til Ubud og gik tur langs/mellem rismarker. Helt ufatteligt hvor stille og helt zen-agtigt der kan være så tæt ved den pulserende by. Ingen tvivl om at yoga virkelig har hjemme her. Dog ikke noget jeg har fået prøvet, men roen findes alligevel i disse smukke omgivelser. 

Friske kokosnødder kan købes de fleste steder, og det er en virkelig godt måde at slukke tørsten samt forebygge dehydrering.