En lille bid af Paradis

Og her taler jeg ikke om is.

Efter anbefaling fra Jonathan og Rea har vi booket en lille uge på Taman Sari som ligger oppe nordvest på Bali ved pemuteran. Der er mange skønne og smukke steder her på Bali, ingen tvivl om det. Her hvor vi er nu er bestemt på min liste over de smukkeste. Det er et lille sted som ikke virker Super turister men lidt mere søn de lokale oase.

Vi er gået All in og har booket en Villa med egen Pool und alles, her er 2 soveværelser, udendørs bad og badekar, terrasse med køkkenniche, balkon med seng og jeg kunne blive ved. Især poolen er skøn, og så er her bare mega smukt. Og for at toppe det hedder vores Villa endda “Villa Eden”.

Dagen står på Max afslapning og besøg i spa-afdelingen.

Morgenmaden blev indtaget næsten med fødderne i sandet. Nylavede omeletter, vandmelonjuice og frisk frugt… Whats not to like.

En tanke om “En lille bid af Paradis

  1. Hallo!!

    Ser fantastisk ud-føler det som om vi stadigt er dernede!!men ak er hjemme i det kolde regnfulde Danmark
    Nyd det nu!kh farmor og frank

Der er lukket for kommentarer.