Templer, sommerfugle og “lortekaffe”

Det er søndag og vi har nu haft 4 fulde dage her på Bali, og jeg er fuldstændig helt og aldeles forelsket i dette land. 

Vi har taget dagene meget ned i gear og kommet os oven på en smule jetlag og varme tilvænning. I onsdags tog vi på “Finn’s beachclub” og senere i Cannggo club for at spise. Ærligt så følest det ret meget som at være en del af “overklassen” uden at det skal lyde negativt og nedsættende. 

Vi har også været i “splash” som er det lille vandland der lægger ved Cannggo club, og hvor Jonathan og Rea er medlemmer. Kæmpe oplevelse for pigerne, dig lidt røde skuldre efter 5 timer i vandet.

Igår havde vi booket en chauffør og tog ud til et tempel og vidrer til bali sommerfugle Park 

Især sommerfugleparken var en stor oplevelse for pigerne, Sofia er ret vild med at tage billeder og får virkelig øvet sig.

Made vores chauffør tog os til slut med ud til en økologisk kaffe/te Plantage, her fik vi en fin rundvisning og forklaring på div ting, det særlige ved netop dette sted er at de laver verdens dyreste kaffe “Luwak”. Det er lavet af spiste kaffebønner… Dvs de har et mår lignende dyr, som spiser de rå kaffebønner, de fordøjer dem ikke, men skider de hele kaffebønner ud, dog gør det at nogle af de bitre stoffer i kaffen fjernes, herefter renses, skylles og ristes bønnerne. At kaffen er så dyr skyldes i høj grad at bønnerne ikke kan plukkes men skal findes i dyrets “efterladenskaber”. Vi fik smagt et udvalg af deres teer, især var pigerne vilde med lemongrass og jeg faldt for deres Red Ginger Tee, og sefølig fik vi en kop Lortekaffe/Luwak kaffe.

Udsigten var helt i top.

Idag har jeg været på søndags marked med Rea, et økologisk foodmarked hvor der tænkes på både produktion og natur.