Mod nye eventyr

Ærlig så har sommeren haft en del at gøre godt for i år… men men men det gør ikke spor, for lige om lidt sætter vi nemlig kurs mod nye eventyr, et af det store af slagsen. Vi har ikke haft rigtig sommerferie sammen i år, og herved mener jeg ikke at ferie i DK ikke er rigtig ferie, for det mener jeg bestemt, men Mikael har ikke hold ferie sammen med os i år, jeg har hygget mig så vidt mulig med pigerne og vi har da været på ture ud i den danske sommer.

Årsagen til at denne sommer ikke har været hold sammen er følgende:

download

For det er lige præcis hvad der gør… turen altså. Vi har et sødt vennepar der er flyttet til Bali for at starte en del af deres Virksomhed op derude. Det har givet os mulighed for at besøge dem og dette skønne land. Ingen af os har været der før og det bliver i den grad et eventyr.

Vi sætter kurs mod Kastrup allerede næste mandag og har derefter 3½ uge foran os fyldt med oplevelser og familietid helt nede i gear. Nøj hvor vi glæder os.

Lover at der kommer updates på bloggen undervejs… samt på instagram og evt facebook. Og til dem der nu tænker at huset står tomt lige til at tømme så tro om, huset er nemlig beboet mens vi er bortrejst. Så både Pixie og misserne er i de bedste hænder.

Indtil nu har vi fået mange fif til hvad der skal ses, af bla farmor og Frank der selv netop har været afsted. Men sidder i med fif så del del del for pokker 🙂