All in på børnefødselsdag

De fleste mennesker har deres at gå meget op i, på godt og ondt. For nogle er det tøj, pæne sko, taske, indretning, børnetøj, legetøj, køkkenudstyr, madlavning.. og sådan kan listen fortsætte.

JEG har en ting med fester, især når det handler om mine børn.. jeg går ligesom all in, uden at det bliver med hoppeborg, tryllekunstner osv, men jeg elsker virkelig den der planlægning og afholdelse af børnefødselsdage….. ok indrømmet gad godt at have en husalf til at rydde op bagefter….

Nå men lige om et split sekund fylder Laura 4, hvem der så lige kan forstå det. Og et meget stort ønske har været at få børnehaven på besøg. Så det skulle se’følig opfyldes. Normalt have jeg muligvis forestillet mig en bolle, lidt kage og lidt grønt/frugt, desværre fik jeg vist Laura en masse billeder af forskellige ting man (aka jeg) kunne lave til hun fik gæster.. så bestillingen lød på intet mindre en musseboller, minipizzaer, frugtspyd OG muffins med pink glasur. Minipizzaerne skulle se’følig være udstukket med hjerteforme.

fodselsdag2

Jeg har brugt opskrifter fra AMOs store fødselsdagsbog, men en hvilken som helst opskrift på pizzadej og bolledej kan gå. Muffinsene er bag efter en lille bog jeg købte for 1000 år siden med mange opskrifter, dette er en grundopskrift med citron skal og saft, det giver en god kontrast til den ofte meget søde glaur/frosting. Mussebollerne blev lavet ved at lave bollerne lidt kegleformede og trykke 2 tranebær ind som øjne, samt klippe 2 små hakker til ører.

frugten blev stukket ud med en lille stjerne, og sat på “springvand” der så blev stukket ned i en halv melon med sølvpapir.

Mht til pynt var jeg forbi søstrene grene og købe papirpompomer, balloner med “4”-taller, vimpler i tøsefarver og fine sugerør samt muffinsforme.

fodselsdag1

Kl 9.45 ankom hele stjernestuen med 3 stks voksne, og der var fest og farver og ikke mindst højt humør.. hold nu op hvor alle hyggede sig. maden blev indtaget på skovtursmanner på gulvet på tæpper. Der blev leget både inde og ude og efter et par timer gik børnehaven retur og Laura indtog sofaen med en ipad. Det blev også til en lille lur for både mor, barn og hund.

laurafodselsdag

Tak for en super dejlig dag