At holde styr på hverdagen

Livet med børn kan indimellem været noget af et puslespil at få til at gå op, så alle aftaler huskes, maden ikke bliver for gammel, alle hentes i ordentlig tid, lektierne laves når overskuddet er der og 1000 andre ting. Hvordan det løses bedst er nok lige så individuelt som antallet af børnefamilier. En fællesnævner jeg dog ofte ser er et fælles overblik.

For os fungere det rigtig fint med en elektronisk kalender hvor aftaler uden for normal arbejdstid plottes ind, det kan gøres via mobilen og synkronisere med det samme, smart!

Dog er jeg af den papir-elskende type og kan godt lide at have et visuelt pænt overblik i form af en kalender i køkkenet. Ny er indkøbt i Netto for nogle uger siden, med plads til alle husets beboere. Derudover har jeg købt en blok med ugekalender/skema. Den er med datoer og så ugen på. Denne er tiltænkt vores madplan som jeg igen har taget fat på.

Det er nemlig en af de ting der letter rigtig meget i hverdagen, at der ikke hver dag skal tænkes over hvad vi godt vil spise. Vi laver den typisk i weekenden og laver indkøbsliste herefter.

Og netop indkøb er næste punkt på “styr på og overskud i hverdagen”. Herhjemme handler vi pt primært hos nemlig.com, og det er godt nok rart, ja nogle varer kister meget lidt mere, men det er vist hurtigt tjent ind på alle de spotvare jeg ofte ender ud med. Det er rart og tidsbesparende for os. Og ja der mangler indimellem noget eller der er en “defekt” varer men de har sgu den bedste kundeservice.

Dette er på ingen måde reklame for nogle af ovennævnte steder, blot deling af gode erfaringer.