Hverdagens små øjeblikke

Der er bedring i sigte… så meget at jeg starter op på job med få timer efter påske… det er i alt fald planen pt. Om jeg glæder mig? tjo tja, måske! Om jeg er klar, tja det må tiden vise, jeg har det i alt fald bedre, mere overskud osv. og tror kun at det sidste del af helingsprocessen kan foretages når jeg er tilbage på job. Men ærlig så nyder jeg jo faktisk at gå hjemme, men det dur jo ligesom ikke på den lange bane.. så stille job-opstart om 2½ uge..

Herhjemme går hverdagen sin vante gang og med en 3½ årig er det fanme en sjov affære…

Den anden dag finder jeg er video på min mobil, hun har leget med den da vi var ude forrige weekend, og altså filmet sig selv. måske hun har en fremtid som tv-journalist… hun præsentere i alt fald sig selv godt… eller hun starter med “jeg er Laura Zaceriasen” hvilket er det efternavn Alberte fra hendes stue (og mødregruppe) har.. så om hun drømmer om ny familie ved jeg ikke helt, men sjov er hun i alt fald… må se om jeg kan få sat videoen ind her ved lejlighed.

Ellers får i lidt fra hverdagen med en 3½ årig…. grinene er mange skulle jeg hilse og sige.

IMG_2325Bytter om på nattøj og leger skildpadde.. hvad angår wc-papir var det vist en skibakke… og så spiser hun syltede agurker… som sin søster (og hende kan i lige få lidt updates på senere, af den gode slags vel at mærke)

 

God onsdag til jer alle