Vinterferien og tilbage til en slags hverdag

Vi skriver nu mandag uge 9, og det betyder at vinterferien er ovre. Jeg ser tilbage på en dejlig uge, hvor overskuddet for første gang læææænge har været på retur, hvor jeg faktisk har haft lyst til at foretage mig ting og rent faktisk fået det gjort. Og ikke pga dårlig samvittighed over ikke at lave noget med mine børn.

Mandagen bød jo på biograftur og tirsdag tog Sofia afsted til Farfar, hun kom så først retur torsdag, men det var skam helt ok, Laura og jeg har hygget i stor stil uden de vilde planer og hvor en tur i brugsen på cykel faktisk var en helt ok udflugt ofr en 3 årig.

IMG_2179[1]Vi fik bagt pølsehorn på den total “jeg-gider-ikke-lave-dej-men-gider-godt-hive-dem-ud-af-ovnen”måden… et stks færdig pizzadej indkøbt (jeg købte en stor), skær på langs og så i 3kanter med pizzaskærer, og rul pølser ind i dejen… snyd ja, men de blev spist og smagte godt….

IMG_2177[1]Torsdag var gensynsglæden stor i alt fald hos den mindste model på matriklen. Og lykken var stor da Sofia trods træthed godt gad lege på Lauras værelse.

 

IMG_2183[1]Mikael skulle til Århus på job, så begge piger sov sammen, om end ikke problemfrit 😀

IMG_2244[1]Jeg har bøvlet med ond i maven (eller først var jeg jo møg forkølet, som i snot ud af både næse og øjne), men fredag morgen havde jeg det faktisk ganske ok, og besluttede at vi skulle et smut i Zoo, det er 100 år siden sidst, det er en aktivitet de begge kan deltage i og hygger sig med og vi fik masser af sol og frisk luft. Vi havde en masse skønne timer,  og var først hjemme sidst på eftermiddagen.

+IMG_2246[1] IMG_2245[1]Om aftenen kom mormor og Christian til hurtig sammenskudst mad, så hyggeligt.

weekenden har budt på fødselsdag hos både morfar&Bodil samt hos Farmor&Frank.

Det har været en skøn uge, hvor jeg ikke har siddet søndag eftermiddag og glædet mig til mandag morgen når pigerne skulle afsted, og vi ikke skulle en masse andet.. det lyder måske lidt hårdt, men ærligt så har jeg til tider haft det sådan efter en ferien, hvor jeg på ingen måde har fået ladet op, hygget mig eller slappet af. Denne ferie har budt på alt det gode, alt det min hverdag igen skal fyldes med.

Nu er det så tilbage til en hverdag, i alt fald for 3/4 af familien… jeg er fortsat sygemeldt og har aftaler med både læge psykolog og job i denne uge. Jeg savner ikke ligefrem at komme på job, og skal jeg være ærlig så sætter disse uger mange tanker i gang om mit fremtidige virke på jobmarkedet. Hvad vil jeg egentlig, hvad savner jeg? og hvad skal der til i mit liv. Stor spørgsmål, ingen simple eller lette svar, men forhåbentlig er jeg klogere på noget af det når ugen er omme. Imens nyder jeg stille morgner, sol i massevis, strikketøj, kaffe og MIG-tid.

IMG_2171[1]