Home sweet home

Overskriften er genbrug, efter ca hver eneste ferie i bloggens levetid. Og med rette. Det er dejligt at være hjemme, familie og venner har været savner og hverdagen har altså også noget dejligt velkendt og trygt over sig, omend vores hverdag ikke for alvor er startet endnu.

Jeg fordøjer stadig 4 ugers skøn ferie, 4 uger mentalt nede i gear, og det har i den grad været tiltrængt.

Imorgen smutter Mikael på Ringsted festival, pigerne og jeg hygger hjemme, mens vi prøver at forberede os på at den der hverdag (den lidt mere rigtige af slagsen) venter på mandag. Laura skal starte i børnehave, og tirsdag skal Sofia på koloni, jeg har kurser og møder fra onsdag. 

Men lige nu lever vi stadig på 4 ugers d-vitamin indtag. Balsam for sjælen. Jeg brygger på et eller måske flere ferieindlæg, men lidt om de steder vi har været. Samt billedspam fra vores skønne ferie. Mikael regnede ud at vi har kørt små 5000 km med campingvognen, dertil kommer så div ture rundt mens vi var på de forskellige pladser.