Løbe status

som jeg tidligere har nævn skal jeg afsted til feminas kvindeløbet 17-5. Det er “bare” 5 km, men jeg har ikke løbet sådan i længere tid siden 2011, men nu er jeg tilbage på sporet. 

Til start fulgte jeg iforms løbe program, og det gik fint men for en uge siden droppede jeg det og løb den rute jeg havde været ude på uden stop, bare 3 km, men i løb. 

Fredag fik jeg så købt nye løbesko og de er som små skyer for mine fødder. 

Her til aften er der løbet 3 km. Jeg prøver at få planlagt mine løbsdage så en falder tirsdag hvor jeg har fri, og en i weekenden. Laura er fortsat lidt længe om at sove, så kan ikke regne med at komme afsted om aftner, dajeg  ikke vil løbe i mørke. Men her til aften overraskede hun, så på kom løbetøj og sko og afsted.  


Iøvrigt har vi idag været til farvel kaffe&kage for Silas, der mandag  starter i solsikken, det betyder at Laura er alene de sidste 2 måneder, eller alene er hun jo ikke men alene-stor da er andre jo er nogle små nogle. 

Men det skal nok gå fint