Brugt weekend byttes

det kan man jo ikke, men jeg gad godt. Ikke fordi weekendens oplevelser skal byttes væk, kunne virkelig bare godt bruge lidt mere af slagsen.

På plussiden er de nye løbesko prøvet af, 5 km rent løb og med en tid der er 30 sek hurtigere pr km end tidligere gennemsnitsfart (ud fra de ture hvor jeg også løb, bare kortere distance).

Idag skulle have stået på have dag ved min mor, blev droppet grundet vejret, til gengæld spiste vi lækker mad sammen og fik skypet med min bror i Canada. 

Imorgen venter hverdagen, incl lang mandag som byder på undervisning fra 8-15 efterfulgt af fagfordeling for næste år fra 15-?? Nye teamstruktur er kørt i stilling, noget skal nok blive godt, men der bliver en del kameler at sluge tror jeg (ikke kun for mig, men sådan generelt da det ændre rigtigt meget på hvor og med hvilke klasser vi pt underviser ).

Glæder mig allerede til jeg om forhåbentlig 21 timer igen er på matriklen 

   
Laura havde skam også en is

  

  

 

Der er leget og hygget tid den store guldmedalje