Buzzador test af Swiss Skin Renewal

Jeg har jo tidligere skrevet om at jeg er tilmeldt Buzzador hvor jeg løbende får tilbudt at teste forskellige produkter mod at jeg skriver om dem med egen vurdering og synspunkter.

Det er ikke alle (langt fra) kampanger jeg bliver udvalgt til, men nogle gange gør jeg. De har desuden en del kampagner hvor man får tilbudt at teste et produkt, hvor man selv køber produktet, dog til væsentlig reduceret pris, og herefter igen tester og anmelder.

Jeg er denne gang hoppet med på vognen,  og er nu i gang med at teste Swiss Skin Renewal, som i følge dem selv er det nyeste inden for hudpleje, som behandler og forynger huden.

Sættet jeg har købt og er ved at teste er deres Swiss Skin Roller, som er en rulle med 540 micronåle som man ruller hen over huden, dette stimulere så hudens egen kollagenproduktion og gendanner hudceller, det skal efter sigende hjælpe på ar, strækmærker og rynker. Efterfølgende bruges Swiss Rejuvenator som er en antiaging serum, der hjælper med at genopbygge huden.

Rullen findes i 3 længder, og guiden findes her, jeg har valgt 0,5 som er til anti-aging, de kloge siger jo at man skal starte inden rynkerne er der 🙂

Jeg har brugt rullen i en uge og holdt en uges pause, som der anbefales. Jeg tænker det er for tidligt at drage endelige konklusioner, men jeg kan klart mærke at der “sker noget” ved brug,.. ok jeg ruller små spidst nåle hen over huden, men altså kan ligesom mærke at huden arbejder. Huden bliver rød efterfølgende så jeg gør det om aftenen så huden har ro, og jeg ikke skal ud i offentligheden med blussende hud.

Normalt er jeg jo rimelig sart i huden, og ærligt var også skeptisk overfor om min hud overhoved kunne tåle det her, men det har fået et forsøg og er indtil nu ret tilfreds. Min hud virker blød og knap så “teenageragtig” , som den i perioder kan. Jeg vil ikke sige det er smertefrit, for klart det kan mærkes at 540 små nåle prikker i huden, men det er til at holde ud, og er selvfølgelig forsigtig hvor huden er ekstra tynd/sart.

Jeg fik jo en del strækmærker efter 2 graviditeter og jeg har så små forsøgt at bruge rullen her også, er spændt på om det kan ændre det.

Jeg tilkøbte desuden en Swiss Sanitizing Spray, som jeg sprayer rullen med inden brug, så den er helt fri for bakterier/urenheder.

Jeg er nu startet på min 3 uge (2 uge med rullen) og lover at der nok skal komme før og efterbilleder.

IMG_9237-0.JPGHvis nogle virkelig føler for at prøve det af, kan sættet købes HER

 

Indlægget er delvist sponsoreret, idet jeg har købt sættet til nedsat pris, mod at teste og anmelde det. Holdninger og meninger er 100% mine egne