Forår på vej

i går havde jeg fri, skønt og ja efter blot en dag på job:-)

Jeg startede dagen i træningstøjet, fik afleveret pigerne og så ellers afsted i skoven med lydbog i ørene. 11 km blev gået i alt, lidt køligt men SKØNT. Jeg elsker den her motions form, elsker den friske luft og det at kunne høre en god historie. 

Jeg er pt ikke ret god til at sætte mig med en bog og få stresset af, men vil jo super gerne have historierne fra bøgerne. Bruger pt Storytel da der også er en helt del bøger for Sofia. Betaler 99,- om måneden hvilken jeg er fint tilfreds med. Kan downloade 5 bøger til “offline” dvs det kan bruges uden adgang til net, fx flyture eller udland. Jeg er i alt fald tilfreds med pris og udvalg. Har en app på mobilen det hele køre via.

Pt hører jeg “sort sne falder”.

Men men men det er jo ikke kun bøger i ørene og frisk luft der nydes på turen. Det er bestemt også årstidens skiften, jeg elsker det, både når vi går den kolde tid i møde men også nu hvor foråret er på vej 🙂