Ringsted outlet shopping

Jeg har før skrevet om dette, i mine øjne, fede sted. I Ringsted er der simpelthen en “outlet-by” eller center om man vil.
Det fede er at de altid har åbent og der er faktisk ret mange fede butikker.
Jeg har primært købt børnetøj dernede.
Igår var ingen undtagelse. Kørte ned for at besøge pompdelux butikken, egentlige mission var en forårs jakke til Laura, det havde de desværre ikke (gik efter softshell) til gengæld havde de får rigtig meget forårs/sommertøj hjem. Så fik købt 2 bluser, et par leggins, 2 par strømper og 2 sæt undertøj til i alt 500,-
Vi snakker ikke halv pris som jeg jo ellers er tilhænger af, men det er nu mest hvis jeg køber meget på forskud (som hvis jeg køber flyverdragt til brug næste vinter). Men priserne lå ca 30-40% under og der var også nogle sær tilbud. Indimellem kører er så med ekstra %’er så er værd at holde øje med.

(null)

(null)

Men havde jo stadig ikke fået jakke, så smuttede i ticket to heaven og var så heldig at finde en jakke der var sat ned til 99,- pga en lille bleget “plet” på skulderen.

(null)

Var også i SuperDry efter trøje og bukser til Mikael, som vi dog skal ned og bytte pga str 🙂

Men virkelig et besøg værd syntes jeg

Tjek evt deres hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.