Om at bo med børn

Der er mange måder at bo med børn på. Nok lige så mange som der findes børnefamilier 🙂
Her er mit bud på hvordan vi bor. Det er vigtigt for mig at vores hjem er funktionelt i forhold til både børn og voksne, samt at det kan ses at her bor børn, men også voksne. Hvis det gir mening.

Pigerne har hver deres værelse, samt Laura har lidt legetøj i stuen, ligesom Sofia havde i sin tid. Det er jo for pokker det rum vi alle bruger mest i vores vågne timer.

Lauras værelse

 

(null)

(null)

Herunder burde hendes seng så stå, men den står PT i vores soveværelse, for at forsøge at skabe sammenhængende og bedre søvn for både Laura, og hendes forældre, der så ikke skal op 100 gange om natten.

(null)

(null)

(null)

 

(null)

Sofias værelse:

(null)(null)

(null)

 

(null)

(null)

(null)

Stuen(null)

(null)

Billederne er smule mørke da de blev taget i morges hvor det var gråt og vådt (ok er det jo så stadig).

Det er planen at Sofia skal have en stor tavle/opslagstavle bag sin seng til plakater mm, da det der elefantsnot vi ellers har brugt bare ikke rigtig fungere så godt med savsmuldstapetet 🙁

Begge pigers møbler er indkøbt over tid i IKEA, jeg elsker jo ligesom den butik, elsker deres fantastiske løsninger til opbevaring, funktionelle møbler og især deres PRISER; intet er så dyrt at man skal have det for altid, samt at kvaliteten faktisk er super på de ting vi har haft. Deres service har vi også altid været glade for 🙂