På tur med pigerne

Idag lod vi rutiner være rutiner, i forhold til Laura og middagslur. Vi satte den lille sorte aka citigo’en i gear og kørte til Langelinie. For nu skulle den der lille havfrue altså ses. For flere år siden, inden Laura, var vi på kanalrundfart hvor planen netop var at sejle forbi hende, men tror i ikke at Sofia faldt i søvn… Og så var der perioden hvor hun, altså havfruen, var i Kina. Men nu fik Sofia (og Laura) endelig set hende. Sammen med ALLE turisterne.

(null)

Bagefter gik vi en tur på Langelinie kajen, hvor der lægger lidt outletbutikker, en del var lukket men fik da besøge noanoa, ticket og kids outlet… Fik købt en enkelt fin danefæ trøje til Laura til 100,-
Frokosten var medbragt og blev nydt på en bænk med udsigt over vandet.

(null)

Herefter vinkede vi farvel til havfruen og kørte på Waves, som jeg stadig kalder hundige-centret.
Fik handlet aftensmad samt gummistøvler til Laura og underbukser til Sofia. Bagefter et smut i BR og søstrene grene.

(null)

Min plan med at kører i Bilka, som jeg normalt hader var at finde denne fine grønne plante.

(null)

Monstera deliciosa, har set den mange steder i blogland, og pt er grønne planter jo DET der hitter i indretning. Faldt over en blog (hvor billedet er lånt fra) i går hvor bloggeren (jeg glemte at gemme link) skrev at den netop var købt i Bilka.
Men udvalget i hundige var altså lidt fesent. Så tror måske Laura og jeg triller til Næstved imorgen når Sofia er afleveret på Ridekursus.

Men alt i alt har vi haft en skøøøøøøn dag hvor solen har skinnet og gives os lidt forårs stemning