Lidt om den der blog og det at dele sin hverdag

Jeg har gennem de sidste 9 år læst rigtig mange blogs, for ja det er så småt ved at være 9 år siden at jeg startede min første blog, som den gang jo bare var en hjemmeside på 123hjemmeside, hvor jeg førte en slags online dagbog.
Jeg havde nok ikke regnet med at det ville fortsætte SÅ længe, men gennem tiden har jeg skiftet “sted” et par gang men har nu i flere år brugt wordpress som mit “bagland”, det fungere rigtig fint og har masser af muligheder inden for personligt udseende osv.
Desuden kan jeg god lide at det koster gratis at komme i gang, men der mulighed for at tilkøbe forskellige ting.
Men nu skal det jo ikke så meget handle om teknikken, den er der jo rimelig styr på.
Men altså der er mange, som i virkelig mange blogs, nogle er meget populærere og har rigtig mange følgere, og bloggerene bag tjener rent faktisk penge på at dele ud af deres viden. Det skal dog ikke handle så meget med det med at tjene penge, om “man” får ting for at skrive, hvem der skal betale skat, eller om skjult reklame. Der imod vender jeg blikket indad, det er jo så populært pt. Jeg tænker lidt over MIN blog, hvad skal det indeholde, hvordan skal den se ud osv. Ærligt har den være forsømt, jeg har ikke rigtig fået opdateret udseende, billeder osv, der er kommet indlæg og fotos fra hverdagen, i helt rå uredigeret udgave, og det er ok for en periode. Men ærligt så er det der fanger ved en blog, for mig i alt fald, billeder, og personlige fortællinger, dem må vi have flere af her på stedet 🙂
Jeg har det sidste lange stykke tid kun smidt indlæg og billeder op via mobilen, det er nemt! Men mulighederne er også begrænset…fx er det længe siden jeg selv har kigget på hvordan bloggen egentlig ser ud, altså sådan udefra… den er ligesom lidt “bar” (pænere ord for kedelig).
En gang havde jeg små fine tekstbokse i siden, lidt links til gode sider, andre blogs osv. Så skiftede min søde mand udseende på bloggen, og vupti var de væk, og fik dem så ikke rigtig lagt ind igen, øv bøv.
Så nu har jeg da fået smidt et billede af hver af pigerne ind, det er da en start. Men der må altså også rodes lidt med flere spændende ting, og så må kameraet i brug igen, kan da ikke nytte noget at jeg kun servere halvdårlige mobilfotos eller venter på vores egen mester fotograf Claus sender mig fantastiske billeder (selv om det jo er så velkomne).

Må have lavet en lille plan for hvad jeg gerne vil med udseende og indhold her på bloggen 🙂 og her kommer mine trofaste (få) læsere på banen 😉 hvad vil i gerne se og høre her fra matriklen? Jeps jeg smider lige et spørg professoren kort… men kom nu, hjælp mig på rette vej, for rent faktisk er jeg jo glad for det her blog noget

blog

Billedet er lånt fra goole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.