Den seneste tid

Har som altid være travl. Måske travlere end ellers, ellers også er mit overskud dalende! I alt fald har bloggen været forsømt, ikke bevidst men når det ligesom bare ikke.
Indrømmet jobbet tar rigtig meget tid pt! Tid jeg føler går fra min tid hjemme, både med og uden børn. Den tid til praktiske opgaver, til at lade op og til de sjove ting. Min hverdag er fyldt op, ligeledes er mit hoved! Jeg prøver at geare ned, sætte tingene i prioriteret række følge og skabe lidt overskud, har været her før og kender symptomer og handlinger, det er “bare” lige det med at få det gjort, få stoppet op og tænkt og mærket efter.

Men lidt billeder skal i ikke snydes for

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Pigernes dage har budt på sne og frost, bibliotekstur, og idag har Laura været på tur med dagplejen i teatret i København, at Laura så mente at hun skulle kører med bus (de skulle med bus og tog) og at det var det der egentlig var turen er en anden sag. Nu står den på svømning med Sofia og så trækkes stikket for weekenden. Jeg trænger vist til det og ferie om 5 arbejdsdage