Et smukt farvel og weekend nede i gear

Vi fik fredag sagt et smuk farvel til Oldemor Elly, solen skinnede for første gang i dagevis. Et par af yndlingssalmerne blev sunget og trods tristhed og savn var det smukt.
Vi fik kringle og kaffe efterfølgende ligesom hun ville have ønsket.
Bagefter kørte mormor, moster og John med herhjem hvor farfar ventede med pigerne og vi fik lidt smørebrød, samt fik ønsket moster tillykke med føs’dagen.
Ellers er weekenden brugt nede i gear. Det er tiltrængt og lige nu nyder jeg søndag aften hvor mandag morgen ikke truer men istedet byder på en fridag (har lige et møde kl 14). Det er luksus men også tiltrængt. Jeg kan godt mærke at jeg kører på pumperne og rutiner hvad angår job og hverdag, de store kreative tanker er langt væk og svære at finde pt! Måske de dukker op igen, jeg håber det. Sygdommen vil ikke rigtig slippe sit tag, men jeg Arbejder på at blive rigtig frisk igen.
Imens sætter jeg prioriteterne i rette rækkefølge igen og nyder de små øjeblikke. Som turene hjem fra dagplejen

IMG_8421.JPG

Stille leg tidlige morgener

IMG_8416-0.JPG

To prinsesser der trods uenigheder nyder hinanden

IMG_8430.JPG