Give away – familiekalender

IMG_8345.JPG

Den anden dag skrev jeg lidt om vores nye familiekalender her.

Og jeg luftede også for jer at der ville komme en lille giveaway hvor I kan vinde en familiekalender, dog med egne billeder og layout 🙂

Kalenderen er i a3 format, og der kan vælges mellem flere forskellige designs og antal billeder pr side.

For at deltage skal I smide en kommentar her på indlægget hvor i skriver kort hvorfor i har brug for denne kalender, og hvordan i pt. holder styr på aftalerne 🙂 derud må I meget gerne følge bloggen via bloglovin (link direkte ude i højre side), bliver jo så glad når tælleren på de faste læsere går op 🙂

Jeg trækker en vinder d. 30/11-14

 

giveaway lavet i samarbejde med CEWE onlinefotoservice

10 tanker om “Give away – familiekalender

 1. Vi bruger også en familiekalender – dog uden billeder. Og derfor ville jeg da gerne vinde, så vi kan gøre den lidt mere personlig.

  Vi skriver ALT ind i kalenderen, og det giver meget bedre overblik over, hvordan vi skal få vores hverdag til at hænge sammen. Min mand og jeg har tit lange dage, så det er fint lige at få et overblik over, hvem der henter ungerne, og om vi har brug for hjælp fra fx bedsteforældre.

 2. Jeg gav min bedstemor en i julegave sidste år og tænker at hvis jeg er den heldige vil jeg give den til hende. Den hænger ude i hendes køkken, så hun altid har billeder af os og så kan hun holde styr på alle hendes aftaler 🙂

 3. Vi kunne rigtig godt bruge en kalender til hele familien. Min dreng er autist, og har brug for visuelt overblik, hvis han skal følge med. Jeg har bare brug for hjælp til at huske det hele.. Med dele-weekender, skole, job, aflastningsbarn, en sejlende (i en båd, altså) kæreste, er der pludselig mange ting at have styr på..
  Miatilda A / aimlovelive@gmail.com
  Glæder mig til at følge med i din blog..

 4. Med fire børn og en bunke af legeaftaler, sport, kampe, arrangementer og så videre kan jeg ikke leve uden en kalender. Vil meget gerne vinde en til køkkenet.

 5. Med 2 skolebørn og 2 aktive forældre er det umuligt at leve uden en familiekalender.

 6. her i vores familie som består af alma på 1 år, min mand og jeg er aftalerne og at huske dem noget af en udfordring da jeg har adhd og desværre har vi endnu ikke fundet en holdbar løsning som vi kan bruge . men denne kalender er det vi mangler 🙂
  marianne.lykke@gmail.com

Der er lukket for kommentarer.