Styr på aftalerne

For noget tid siden skrev jeg lidt om det der med at få styr på alle aftalerne på en overskuelig måde. I den forbindelse skrev Trine fra CEWE onlinefotoservicetil mig om jeg havde lyst til at afprøve en af deres familiekalendre.. JO TAK!!
Jeg fik hurtig tjekket hjemmesiden ud. Se i linket oppe over. Og jeg kan da afsløre at de har mange fede ting. Især nu vi snart taler julegaver til familien. Nå men altså jeg fik uploaded mine billeder til siden og så kunne jeg ellers frit vælge inde på de de mange skabeloner. Der er både forskellige layouts mht til antal kolonner men også forskellige baggrunde, farver og antallet af billeder man ønsker.

IMG_8353.JPG

IMG_8352.JPG

Og det super fede er at man kan forhåndstrykke navne i kolonnerne samt særlige dage i kalenderen (sidstnævnte glemte jeg dog). Og man vælger selv start måneder, dvs jeg har valgt november og den er allerede i brug.

Det gik super nemt at få lavet en pænt resultat, eneste “men” var at man skal godkende hver sides layout i “forstørret” udgave. Men det er jo for at se at man ikke ikke får lavet fejl undervejs.

Allerede er par dage efter kom der fin post til mig.

IMG_8344.JPG

IMG_8346.JPG

IMG_8345.JPG

IMG_8347.JPG

Jeg er indtil nu begejstret. Grobunden og materialet for at have styr på familiens aftaler er i alt fald til stede. Nu skal vi så huske at bruge det 🙂

Nu hvor jeg lige kiggede på siden faldt jeg også over en smart ugekalender i akrylglas, lidt fedt ikk??

IMG_8351.JPG

Den kalender jeg har bestilt koster 199,-

Og hæng på jeg har nemlig også fået mulighed for at udlove en familiekalender til en af mine søde følgere. Det får et indlæg for sig selv i aften eller imorgen.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med www.onlinefotoservice.dk