Den heldige vinder

Indimellem har man lov at være heldig. Det var jeg igår. eller rettere Laura var heldig.

Jeg deltager indimellem på div. konkurrencer på facebook og Instagram. I sidste uge havde jeg været med i en konkurrence hos Gylp&Glamour, opgaven var simpel, post et billede af dit barn der er igang med en eller anden vand aktivitet.

Jeg brugte dette billede.

 

IMG_8315.JPG

Og i går blev vi så de heldige vindere af dette regnsæt

512061A-4620_1 511135-4622_1

Jakken er foeret med fleece, hvilket jeg tænker er super fedt her i overgangen. Vi glæder os meget til at få det prøvet af.

Normalt smider jeg ikke om mig med anbefalinger (måske for dårligt), men gylp&glamour er vitterligt et besøg værd, de har rigtig mange test af produkter, og det der tiltaler mig frem for fx tænk som jeg ellers altid er inde omkring, er at de beskriver brugen af forskellige ting, altså sådan rigtig brug af det. Desuden er de ikke “sponsoreret” af firmaerne, men bestemmer selv hvad de udvælger at teste.