London shopping

De af jer som fulgte med på facebook kunne nok fornemme at shoppingen mest handlede om ungerne… Er i den grad dårlig til at shoppe i butikker til mig selv, og jo det kan man faktisk være dårlig til. Vi taler her om manglende overblik og til tider klaustrofobisk fornemmelse… Ok måske lige overdrevet nok! Men sandheden er at jeg faktisk ikke rigtig kan overskue at gå på “jagt” efter tøj til mig selv, orker ikke stativ efter stativ manglende størrelser osv. Men når det kommer til pigerne er jeg noget mere skrap, fair nok glemmer nogle gange om der reelt er et behov for endnu en trøje/bukser/kjole meeeen jeg kan fint overskue butikken. Så måske jeg bare skal i “shop-til-mig-selv” træning hehe.
Men altså lidt fik jeg dog med hjem…. Nye sneakers fra Nike town. Har vitterligt slidt mine andre op! Næste gang må jeg prøve dem hvor man får broderet navn og selv vælger farver.
Det blev også til et smut i Victorias Secret (som tidligere skrevet) og på vej hjem fandt jeg 2 Essie lakker i Boots i lufthavnen, 8 pund er prisen pr stk så lidt billigere end i DK

IMG_8319.JPG

IMG_8318.JPG

Den lyse har en lille smule glimmer/shine i, så fint.