Efterårets støvler

Jeg mangler ikke ligefrem sko/støvler, men derfor kan jeg jo sagtens drømme.

Jeg købte for 3 år siden et par Billibi bikerboots, og har faktisk været rigtig glad for dem, eneste “men” er at de ikke lukker helt op i siden når jeg skal have dem på, det er lidt en udfordring da min vrist er ret høj så det bliver lidt mase-arbejde når de skal på, derfor er jeg lidt på jagt efter en støvle/støvlet i ankelkort udgave hvor der er lynlås hele vejen op/ned om man vil.

Jeg har enkelte krav, skal være lav, uden hæl og i skind/læder/naturmaterialer, jeg dur simpelthen ikke til det der kunstmateriale på mine fødder

 

Alle sko er fundet hos Skoringen, fordi det er nemt og de har et stor udvalg (ikke sponsoreret)

1. Vagabond // 2. Vagabond // 3. Caprice // 4. Ca*Shott // 5. Mjus

//6. Luze // 7. Billibi // 8. Vagabond // 9. Billibi