Efterårsferien nærmer sig

Og jeg er klar, som i SÅ klar.

strækket fra sommer til efterårsferien føles altid som laaaaaang, altså virkelig, og i år må jeg indrømme at jeg syntes den er endnu længere. Tænker det hænger sammen med at vores sommerferie faktisk lå i slut juni/start juli, og selv om jeg stadig havde ferie med pigerne til vi ramte august så er det altså længe siden vi havde ferie alle sammen.

Det bliver desværre kun mig og pigerne der har ferie, men det også ok. Sofia skal afsted på ridelejr mandag morgen, og kommer først hjem onsdag aften. Imens tænker jeg at tage på små udflugter med Laura (legepladser, zoo måske, svømmehal osv). Men jeg glæder mig i virkeligheden bare enormt meget til at slappe af uden faste planer, med mulighed for blødt tøj, stille og langsomme morgner, kaffe i lange baner, ikke som et behov, men som en lyst til varm kaffe med skummet mælk.

Normalt er der rigtig mange aktiviteter i sådanne skoleferier, både ting man kan lave hjemme, men også ude i land og rige. Ofte har jeg ret meget styr på mulighederne, men har faktisk ikke haft det store behov eller overskud for at planlægge alle dage. Men skulle der sidde nogle bag taster med fantastiske ideer til en mor og en 2 årig så del del del 🙂

efteraar

 

Og så er årstiden jo bare min yndlings årstid! også den del der hedder regn (for det indbyder til hygge med brændeovn, te og nybagte boller og tæpper i sofaen.